Panutup buku

Pedaran pondok:

Pabrik mewah khusus ngajual buku buku

sakumaha low sakumaha $: 0,35


Detil Produk

Tanda Produk

Panutup buku mewah

1000-5000 Potongan.

5000-10000 Potongan

10000-20000 Potongan.

> = 20000 Potongan

  $ 0,55

$ 0,45

$ 0,42

$ 0,35

Detil gancang

Tipe Pola : Panutup buku
Stype: Panutup buku  Bahan: PVC, PP, PE, PVC 
Wangun: A5.A4. Adat istiadat Tempat asalna: GuangDong, Cina
Ngaran mérek: vivibetter Nomer moldel: buku panutup003
Fitur: Ramah lingkungan, tiasa dicabut. Logo: vivibetter. Ngaropea
Warna: Multi-warna Nyetak: Nyetak layar
Kandel: 0.07mm-0.2mm Aplikasi: Buku Hiasan, ngajagi buku
Sertifikasi: ISO / SGS / FSC / EN71 Sampel waktos: 5-7 dinten damel
OEM & ODM: Ngarojong Waktos Producton: Disawalakeun

Panjelasan Produk

Warna

Multi warna .warna khusus ditampi

Modél anu lumaku

Buku Hiasan, ngajagaan buku

Bahan

PVC ramah lingkungan (Polyvinyl), atanapi PP (polypropylene), PE (Polyethylene)

Ukuranna 

A4.A5.

Waktos lead sampel

Sadia pikeun mariksa kualitas produk 5-7 dinten

Pamayaran

T / T, Western Union, Paypal 

Nganyatakeun

DHL, Fedex, UPS, EMS, China Post Air Mail jsb

Pangiriman

Ku Hawa atanapi Laut jsb

Kontrol Kualitas

Sadaya produk kedah lulus pamariksaan ku tim QC anu propésional

Fitur

1. Gampang beroperasi.

2. Sempurna ngajagi buku anjeun, buku catetan tina goresan, lecet, kokotor, minyak sareng karusakan anu sanés ..

3.Paké 100% kualitas luhur diimpor & bahan ramah-lingkungan

4. Masang sareng miceun gampang

5.100% pamariksaan QC sateuacan kintun

Daérah penjualan utami

Asia Kalér-wétan, Éropa, Afrika, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Amérika Kalér.

Kustomisasi

ngadukung

Kamampuhan Suplai

Palabuhan: Shenzhen

Kamampuhan Suplai: sampul buku 500000 Potongan / Bulan Khusus 

Jinis bungkusan: Masing-masing buku 10 pcs kalebet dina polybag. Unggal 50packs lebet kana kotak karton
Waktos prosés :

Jumlah (Potongan)

1 - 10000

> 10000

Est. Waktos (dinten)

5

Pikeun disawalakeun

Fitur

BKC-0011BKC-0015BKC-0016

Cara mayar fléksibel sareng cara pengiriman

7 Flexiable payment method and shipping way


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali