Warta

  • waktos pos: Nov-18-2021

    Jenis Bahan Paperboard Primer Paperboard Folding CartonPaperboard, atawa ngan saukur papan, mangrupakeun istilah umum, ngawengku loba substrat béda kertas dipaké dina bungkusan carded. Stok kartu ogé dianggo dina cara anu sami, ngarujuk kana paperboard sacara umum atanapi lambaran tonggong pikeun kaku...Maca deui »

  • waktos pos: Oct-17-2021

    Sanaos urang ngan ukur gaduh sababaraha bulan deui di 2021, taun éta parantos nyababkeun sababaraha tren anu pikaresepeun dina industri bungkusan. Kalayan e-commerce anu terus janten pilihan konsumen, kamajuan téknologi sareng kelestarian terus janten prioritas, industri bungkusan parantos ngalaksanakeun ...Maca deui »

  • waktos pos: Sep-24-2021

    Opat tren konci anu bakal ngabentuk masa depan bungkusan ka 2028 Masa Depan Pembungkusan: Ramalan Strategis Jangka Panjang ka 2028, antara 2018 sareng 2028 pasar bungkusan global disetél pikeun dilegakeun ampir 3% per annum, ngahontal langkung ti $ 1.2 triliun. Pasar bungkusan global parantos ningkat ku 6.8% ...Maca deui »

  • waktos pos: Sep-23-2021

    Mangpaat Ngagunakeun Bungkusan Plastik Bungkusan plastik ngamungkinkeun urang ngajaga, ngawétkeun, nyimpen sareng ngangkut produk dina sababaraha cara. Tanpa bungkusan plastik, seueur produk anu dipésér ku konsumen moal jalan-jalan ka bumi atanapi toko, atanapi salamet dina kaayaan anu saé ...Maca deui »

  • The Benefits of Using Plastic Packaging.    Wrote by Cindy& Peter
    waktos pos: Jul-25-2021

      Bungkusan plastik ngamungkinkeun urang ngajaga, ngawétkeun, nyimpen sareng ngangkut produk ku sababaraha cara. Tanpa bungkusan plastik, seueur produk anu dipésér ku konsumen moal jalan-jalan ka bumi atanapi toko, atanapi salamet dina kaayaan anu saé pikeun dikonsumsi atanapi dianggo. 1. W...Maca deui »

  • Cosmetics Plastic Packaging Trends 2021 — By.Cindy &Peter.Yin
    waktos pos: May-28-2021

    Industri Kosmétik mangrupikeun salah sahiji pasar konsumen anu paling gancang ngembang di dunya. Sektor ieu ngagaduhan basis konsumen anu unik, kalayan pameseran sering didorong ku familiarity merek atanapi rekomendasi ti peers sareng influencer. Napigasi industri kageulisan salaku pamilik merek sesah, khususna ngajaga ...Maca deui »

  • waktos pos: Apr-13-2021

    Ieu mangrupikeun tren bungkusan plastik anu paling menonjol anu urang tiasa mendakan pikeun 2021 sareng 2022. Waktosna pikeun mikirkeun nuturkeun tren ieu supados anjeun tiasa nyandak bisnis anjeun ka tingkat salajengna kalayan ideu bungkusan ieu. Ilustrasi datar Ilustrasi datar ayeuna didominasi...Maca deui »

  • waktos pos: Mar-04-2021

    Nalika taun parantos caket, urang ngarepkeun tren desain bungkusan énggal anu 2021 parantos disimpen pikeun urang. Dina glance kahiji, maranéhanana kasampak geulis béda ti unggal lianna-anjeun gaduh géométri basajan katuhu barengan gambar tinta super-detail jeung karakter fleshed-out. Tapi sabenerna aya ...Maca deui »

  • waktos pos: Dec-21-2020

    Pasar bungkusan plastik hargana $ 345.91 milyar dina taun 2019 sareng diperkirakeun ngahontal nilai $ 426.47 milyar ku 2025, dina CAGR 3.47% salami periode ramalan, 2020-2025. Dibandingkeun sareng produk bungkusan anu sanés, konsumen parantos nunjukkeun kacenderungan kana bungkusan plastik ...Maca deui »

  • waktos pos: Jul-27-2020

    9 Sep 2019 - Dorongan pikeun ningkatkeun kelestarian lingkungan dina bungkusan sakali deui janten agenda utama dina Packaging Innovations di London, Inggris. Perhatian pribadi sareng umum pikeun pasang surut polusi plastik global nyababkeun tindakan pangaturan, kalayan pamaréntahan Inggris diatur ...Maca deui »

  • waktos pos: Jul-27-2020

    Plastik mangrupikeun bahan anu diwangun ku sajumlah ageung sanyawa organik sintétik atanapi semi-sintétik anu gampang dibentuk sareng tiasa dibentuk janten barang padet. Plastisitas mangrupikeun sipat umum sadaya bahan anu tiasa deformasi teu tiasa dibalikeun deui tanpa pegat tapi, dina kelas polim anu tiasa didamel ...Maca deui »

  • waktos pos: Jul-27-2020

    Uskup Beall Chroma Warna ngabahas pandangan-Na ngeunaan tren konci anu kedah dipertimbangkeun dina pamekaran bungkusan plastik ka hareup. Abdi sareng rekan-rekan kuring teras-terasan ngalaporkeun ngeunaan masalah kelestarian sareng usaha anu nuju nuju industri ékonomi sirkular, kalebet bahan sareng tambihan. .Maca deui »