kantong telepon kulit asli

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kantong ritslét koleksi

100-999 Potongan. 1000-4999 Potongan 5000-19999 Potongan. > = 20000 Potongan
  $ 4,5 $ 2,8 $ 1,6 $ 1,5

Detil gancang

Ketik : PP Polder
Jenis: Kantong seleting koleksi  Bahanna: PU.PU Kulit .PVC .PET, TPU
Wangun: kantong warna-warni PVC Tempat asalna: GuangDong, Cina
Ngaran mérek: Narima ngarobih Nomer Moldel: CZB
Ngaran produk: kantong pensil warna-warni Logo: Ngaropea
Warna: Multi-warna Ukuran: Ngaropea
Beurat: 106g Aplikasi: ngumpulkeun barang-barang leutik
Sertifikasi: ISO / SGS / FSC / EN71 Sampel waktos: 5-7 dinten damel
OEM & ODM: Ngarojong Waktos Producton: Disawalakeun

Kamampuhan Suplai

Palabuhan: Shenzhen
Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / Bulan folder koleksi koin Khusus
Waktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 500 501 - 2000 2001 - 5000 > 5000
Est. Waktos (dinten) 20 25 30 Pikeun disawalakeun

Produk img


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali