kantong waterproof dina warna biru

Pedaran pondok:

1-999 pcs  1000-4999 PCS 5000-9999 PCS > = 10000 pcs
 $ 1,53  $ 1,46 $ 1,4 $ 1,35

  • Warna:

    Héjo, Pink, Konéng, Beureum

  • Bahan:

    PVC.TPU.EVA.ABS

  • Kustomisasi:

    Logo khusus (Min Order> = 500 lembar
    Bungkus anu diepaskeun (Min Order> = 1000 lembar
    Ukuran khusus (Min Order> = 1000 lembar

  • Sampel:

    $ 1,5 / potongan (Min. Pesenan) Mésér conto

  • Pamayaran:

    T / T

  • Metode kiriman:

    Express (Fedex. UPS.TNT.DHL ..) Hawa Laut.

  • Detil Produk

    Tanda Produk

    kantong waterproof kalayan header biru

    100-999 Potongan. 1000-4999 Potongan 5000-9999 Potongan. > = 10000 Potongan
      $ 1,53 $ 1,46 $ 1,4 $ 1,35

    Detil gancang

    Ketik : PP Polder
    Jenis: Kantong seleting koleksi  Bahanna: PU.PU Kulit .PVC .PET, TPU
    Wangun: kantong warna-warni PVC Tempat asalna: GuangDong, Cina
    Ngaran mérek: Narima ngarobih Nomer Moldel: CZB
    Ngaran produk: kantong pensil warna-warni Logo: Ngaropea
    Warna: Multi-warna Ukuran: Ngaropea
    Beurat: 106g Aplikasi: ngumpulkeun barang-barang leutik
    Sertifikasi: ISO / SGS / FSC / EN71 Sampel waktos: 5-7 dinten damel
    OEM & ODM: Ngarojong Waktos Producton: Disawalakeun

    Kamampuhan Suplai

    Palabuhan: Shenzhen
    Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / Bulan folder koleksi koin Khusus
    Waktos prosés :

    Jumlah (Potongan) 1 - 500 501 - 2000 2001 - 5000 > 5000
    Est. Waktos (dinten) 20 25 30 Pikeun disawalakeun

    Produk img


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali