Taros Kami

Huizhou Vivibetter Packaging Co., Ltd.

Alamat

Flr 13. Henteu 132 .ZhongKai 5 Jalan. Kabupatén anyar Zhongkai Hi-Tech, Kota Huizhou. Propinsi GuangDong. Cina.516029

Telepon

Telepon: + 86- 13352793058

Whatsapp: 0086-13926507061

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami