• BANNER2
  • BANNER3
  • BANNER11

Moto kami:

  • Customer is our god and quality put at first place

    Palanggan mangrupikeun dewa sareng kualitas urang dina tempat munggaran

  • Thinking for customers at any time

    Pamikiran pikeun konsumén iraha waé

  •  Solve problem at priority

    Ngabéréskeun masalah dina prioritas

Produk Kami

  • 111

Tentang Kami

Kemasan HuiZhou VIVIBetter Co., Ltd. didirikeun taun 2015 kalayan investasi 1 juta yuan. Aya langkung ti 50 karyawan, kalebet 5 teknisi di pabrik kalayan 1000 méter pasagi, anu nilai kotor taunan produksi ngahontal 5 miilion yuan. Urang tiasa nyayogikeun jasa tina desain, percetakan dugi ka pamrosésan.

Diajar deui

Produk Anyar