Tentang Kami

Kemasan HuiZhou VIVIBetter Co., Ltd.

Profil Perusahaan

Kemasan HuiZhou VIVIBetter Co., Ltd. didirikeun taun 2015 kalayan investasi 1 juta yuan. Aya langkung ti 50 karyawan, kalebet 5 teknisi di pabrik kalayan 1000 méter pasagi, anu nilai kotor taunan produksi ngahontal 5 miilion yuan. Urang tiasa nyayogikeun jasa tina desain, percetakan dugi ka pamrosésan.

Pikeun pangwangunan anu langkung saé, VIVIBetter bakal ningkatkeun sareng ngarobih sacara komprehensif pikeun nguatkeun daya saing sareng pangaruhna. VIVIBetter keukeuh kana kabijakan kualitas partisipasi sadayana staf, mertahankeun paningkatan sareng ngajaga komitmen pikeun unggal palanggan. Kami ngadegkeun Sistem Penjaminan Mutu ISO9001 sareng Sistem Manajemen Lingkungan ISO14001. VIVIBetter parantos kéngingkeun reputasi anu saé ti para nasabah kalayan manajemén ilmiah sareng épéktip, produk kualitas luhur, harga lumayan, jasa waktual sareng éfisién, kalebet jasa OEM sareng ODM.

Produk utama di VIVIBetter kalebet sagala jinis PET sareng bungkus Tekstil, kantong tahan cai, ransel tahan cai, sapatu tahan cai sareng sarung katun .mops. Anduk sareng tékstil tas balanja sareng sajabina. Kami ngadamel produk numutkeun PDF atanapi AI ti nasabah atanapi desain kanggo aranjeunna upami diperyogikeun.

Pasar internasional mangrupikeun medan perang utami urang. Jumlah total bisnis ti luar negeri ngilikan ku 80% usaha perusahaan urang. Kami ngarepkeun nawiskeun barang anu pangsaéna pikeun para nasabah ti sagala penjuru dunya.

Motto kami nyaéta. "Palanggan mangrupikeun dewa sareng kualitas kami di tempat anu pangpayunna .Pikirkeun pikeun konsumén iraha waé. Béréskeun masalah dina prioritas"

Wisata Pabrik

Sértipikat