OEM / ODM Service

Pesenan dagang OEM sareng asing

HuiZhou VIVIBetter packaging Co., Ltd mangrupikeun pangpayunna dina desain, pamekaran, produksi sareng penjualan palastik sareng perusahaan tekstur, ti generasi munggaran produk dugi ka generasi produk plastik anyar, Vivibetter ngalangkungan usaha pikeun ngembangkeun inovatif, sareng akhirna dina industri produk tahan palastik ngadegkeun basa sunda anu kuat sareng basis produksi di nagara éta. Parantos ngadegkeun jaringan penjualan sareng agén distribusi anu sampurna. Wilujeng gabung sareng produk kami, ngahubungi HuiZhou ViviBetter bungkus Co., Ltd., ngagabung kana inpormasi pikeun langkung ngartos kaayaan!

OEM, jasa ODM

"Kombinasi sampurna mandiri, fleksibel, panghasilan, nilai" tina jasa OEM populér, solusi OEM bakal janten pilihan anu wijaksana pikeun perusahaan anjeun. Naha anjeun di bumi atanapi di luar negeri, numutkeun kahoyong anjeun, tanpa investasi ageung, hemat sadaya aspek konsultan. Produksi suplai produk waterproof anu saé kualitasna saluyu sareng standar internasional pikeun anjeun; harga anu saé, réaksi gancang, komunikasi langsung sareng laju pikiran sareng jasa propésional urang.
Kami salawasna nyandak kapuasan pelanggan salaku tujuan kahiji. Hormat kaperluan anu béda-béda tina palanggan anu béda, konsumén pikeun ngahontal solusi kalayan OEM anu béda.

Tekad tina prosés mesin

1, kabutuhan pamrosésan mérek konsumén, nelepon / nganjang ka halaman wéb kami atanapi nyungkeun manual OEM pikeun ngartos detail kerjasama
2, konsumén urang diondang pikeun didatangan pabrik
3, pasar kami sareng komunikasi téknis sareng konsumén
4, produk pamrosésan sampel urang nurutkeun sarat konsumén
5, Pangalaman palanggan, skéma produk, tanggapan pikeun ningkatkeun kami dugi ka kadua pihak ngahontal perjanjian
6, Palanggan pikeun milih skéma OEM sareng kontrak pamrosésan anu ditandatanganan sareng perusahaan kuring
7, Palanggan diperyogikeun ku kontrak sateuacanna 50% bagian pamrosésan
8, Palanggan sareng asupna urang kana kakuatan
9, Kami ngawangun file pelanggan

HuiZhou VIVIBetter bungkus Co., Ltd perusahaan nyayogikeun seueur produksi OEM, salaku padagang tahan cai plastik pikeun nyayogikeun jasa OEM mandeg, sareng nyayogikeun sajumlah produk kualitas jasa pangolahan OEM pikeun seueur palanggan luar negeri pikeun seueur agén daérah domestik ! Optimis ngeunaan pasar produk tahan cai, hoyong ngadegkeun mérek OEM nyalira? HuiZhou VIVIBetter packaging Corporation henteu tiasa lepat, kualitas saé, harga anu saé, jasa anu saé, kakuatan inovasi mandiri