Kawijakan jaminan

Layanan Pra-Penjualan

Nyayogikeun detil ngeunaan prosedur produksi
Napelkeun desainer pikeun parios file sareng karya seni.

Jasa Penjualan

Desain leyuran khusus
Ngadamel conto kasar pikeun mariksa heula.
Ngirim sampel ka klien pikeun rujukan Pra-pro.

Saatos-Penjualan Service

Garansi kualitas sataun kalayan perawatan salamina.
Kami moal ngaleupaskeun tanggung jawab kami kana cacat produk.
Waktos anu ngaréspon: saatos nampi béwara pangguna, kami mastikeun dukungan 24 jam saatos-penjualan.
Panilitian email: tim purna jual kami bakal ngirim surélék ka pangguna unggal bulan salami masa garansi pikeun nuturkeun kaayaan kerja bungkusan, sareng mendakan sareng ngarengsekeun masalah, upami perlu.
Urutan pangulangan: ngaréspon ku cara paling gancang pikeun ngahémat waktos klien.
Punten kirimkeun dukungan jasa penjualan kami pikeun langkung seueur inpormasi: info@minimoqpackaging.com