kantong cangkéng dina warna coklat

Pedaran pondok:

Custom Logo outdoor Sport Canvas Pinggang Kantong Travel Cool Clear Fanny Pack For Man

sakumaha low sakumaha $: 1,72


Detil Produk

Tanda Produk

Kantong Pinggang Olahraga Kanvas

100-999 Potongan. 1000-4999 Potongan 5000-19999 Potongan. > = 20000 Potongan
  $ 1,95 $ 1,88 $ 1,85 $ 1,72

Detil gancang

Tipe Pola : Sabuk

Stype: Pantun

 Bahan: Lawon Kapas, lycra + PVC.Neopréna

Wangun: Bantal

Tempat asalna: GuangDong, Cina

Ngaran mérek: vivibetter

Nomer kapang: Ngajalankeun kantong pinggel

Nami produk: kantong pinggel kanvas

Logo: Ngaropea

Warna: Multi-warna

Ukuran: Ngaropea

Beurat: 0,5kg

Aplikasi: cocog pikeun ukuran telepon anu béda sareng anu alit barang-barang

Sertifikasi: ISO / SGS / FSC / EN71

Sampel waktos: 5-7 dinten damel

OEM & ODM: Ngarojong

Waktos Producton: Disawalakeun

Pedaran produksi

Warna

Multi warna .warna khusus ditampi

Modél anu lumaku

Kegiatan luar ruangan, Sakola, Travel, Makeup, Pakéan pakéan, panyimpenan, jsb

Bahan

Lawon Kapas, lycra + PVC .Néopréna, lawon Kanvas.

Gaya

pantun, Foldable, Waterproof.

Ukuranna 

25cm * 13cm * 7cm

Waktos lead sampel

Sadia pikeun mariksa kualitas produk 5-7 dinten

Pamayaran

T / T, Western Union, Paypal 

Nganyatakeun

DHL, Fedex, UPS, EMS, China Post Air Mail jsb

Pangiriman

Ku Hawa atanapi Laut jsb

Kontrol Kualitas

Sadaya produk kedah lulus pamariksaan ku tim QC anu propésional

Fitur

1. Gampang ngoperasikeun sadayana seleting.

2. Sempurna ngajaga telepon sélulér anjeun sareng barang-barang sanés tina kejutan, goresan, lecet, kokotor, minyak sareng karusakan anu sanés ..

3.Paké 100% kualitas luhur diimpor & bahan ramah-lingkungan

4. Situs liang anu leres sareng karajinan tangan anu hadé. .

5.Compact, light-weight, Dicuci, awét

6. Masang sareng miceun gampang

7.100% inspeksi QC sateuacan kintun

Daérah penjualan utami

Asia Kalér-wétan, Éropa, Afrika, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Amérika Kalér.

Kustomisasi

ngadukung

Kamampuhan Suplai

 Palabuhan: Shenzhen

Kamampuhan Suplai: 20000 Potongan / Bulan Kantong telepon tahan cai

Jinis bungkusan: Unggal kantong cangkéng dina polybag + Unggal 100 pcs dina hiji kotak pangiriman teras lebetkeun kana kotak karton
Waktos prosés :

Jumlah (Potongan)

1 - 500

501 - 2000

2001 - 5000

> 10000

Est. Waktos (dinten)

14

20

25

Pikeun disawalakeun

12Fiturvivibetter-waterproof wait bag 0003vivibetter-waterproof wait bag 0004vivibetter-waterproof wait bag 0005


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali