folder pelindung topéng

Pedaran pondok:

Folder protéktif pikeun ukuran béda tina topeng. Multi-waktos ngagunakeun.

sakumaha low sakumaha $: 0,2


Detil Produk

Tanda Produk

folder pelindung topéng

100-999 Potongan. 1000-4999 Potongan 5000-19999 Potongan. > = 20000 Potongan
  $ 1,5 $ 1,2 $ 0,6 $ 0,22

Detil gancang

Ketik : PP Polder
Jenis: Kantong seleting koleksi  Bahan: PVC .PET, TPU
Wangun: kantong warna-warni PVC Tempat asalna: GuangDong, Cina
Ngaran mérek: Narima ngarobih Nomer Moldel: CZB
Ngaran produk: kantong pensil warna-warni Logo: Ngaropea
Warna: Multi-warna Ukuran: Ngaropea
Beurat: 0.16g Aplikasi: ngumpulkeun barang-barang leutik
Sertifikasi: ISO / SGS / FSC / EN71 Sampel waktos: 5-7 dinten damel
OEM & ODM: Ngarojong Waktos Producton: Disawalakeun

Kamampuhan Suplai

Palabuhan: Shenzhen
Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan / Bulan folder koleksi koin Khusus
Waktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 500 501 - 2000 2001 - 5000 > 5000
Est. Waktos (dinten) 20 25 30 Pikeun disawalakeun

pitur

Cara mayar fléksibel sareng cara pengiriman

7 Flexiable payment method and shipping way


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali