kantong waterproof dina transparan

Pedaran pondok:

1-999 pcs  1000-4999 PCS 5000-9999 PCS > = 20000 pcs
 $ 0,8  $ 0,78 $ 0,7 $ 0,65

  • Warna:

    Héjo, Pink, Konéng, Beureum

  • Bahan:

    PVC.TPU.EVA.ABS

  • Kustomisasi:

    Logo khusus (Min Order> = 500 lembar
    Bungkus anu diepaskeun (Min Order> = 1000 lembar
    Ukuran khusus (Min Order> = 1000 lembar

  • Sampel:

    $ 1,5 / potongan (Min. Pesenan) Mésér conto

  • Pamayaran:

    T / T

  • Metode kiriman:

    Express (Fedex. UPS.TNT.DHL ..) Hawa Laut.

  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kantong tahan cai dina transparan

    100-999 Potongan. 1000-4999 Potongan 5000-10000 Potongan. > = 20000 Potongan
      $ 0,8 $ 0,78 $ 0,7 $ 0,65

    Detil gancang

    Ketik: Kantong tahan cai dina transparan
    Jenis: Kantong tahan cai dina transparan  Bahanna: PU.PU Kulit .PVC .PET, TPU
    Wangun: kantong warna-warni PVC Tempat asalna: GuangDong, Cina
    Ngaran mérek: Narima ngarobih Nomer kapang: buktina cai transparan
    Ngaran produk: Vivibetter phonebag waterproof warni Logo: Ngaropea
    Warna: Multi-warna Ukuran: Ngaropea
    Beurat: 36g Aplikasi: cocog pikeun telepon ukuran anu béda
    Sertifikasi: ISO / SGS / FSC / EN71 Sampel waktos: 5-7 dinten damel
    OEM & ODM: Ngarojong Waktos Producton: Disawalakeun

    Pedaran produksi

    Warna

    Héjo, konéng, oranyeu, pink, ungu, transparan, biru ngora

    Modél anu lumaku

    Pikeun iphone, samsung, huawei, moto, oppo, vivo jsb

    Bahan

    PVC.EVA, TPU.ABS.

    Gaya

    kasus telepon crossbody fashion

    Waktos lead sampel

    Sadia pikeun mariksa kualitas produk 2-3 dinten

    Pamayaran

    T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal sareng Escrow

    Nganyatakeun

    DHL, Fedex, UPS, EMS, China Post Air Mail jsb

    Pangiriman

    Ku Hawa atanapi Laut jsb

    Kontrol Kualitas

    Sadaya produk kedah lulus pamariksaan ku tim QC anu propésional

    Fitur

    1. Gampang ngaoperasikeun sadaya tombol, henteu kedah ngaleungitkeun kasus na.

    2. Sempurna ngajaga telepon sélulér anjeun tina shock, goresan, lecet, kokotor, minyak sareng karusakan anu sanés ..

    3.Paké 100% kualitas luhur diimpor & bahan ramah-lingkungan

    4. Situs liang anu leres sareng karajinan tangan anu hadé. .

    5.Compact, light-weight, Dicuci, awét

    6. Masang sareng miceun gampang

    7.100% inspeksi QC sateuacan kintun

    Daérah penjualan utami

    Asia Kalér-wétan, Éropa, Afrika, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Amérika Kalér.

    Kustomisasi

    ngadukung

    Kamampuhan Suplai

    Palabuhan: Shenzhen
    Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / Bulan folder koleksi koin Khusus
    Waktos prosés :

    Jumlah (Potongan) 1 - 500 501 - 2000 2001 - 5000 > 5000
    Est. Waktos (dinten) 10 12 15 Pikeun disawalakeun

    Fitur

    详情2详情1详情3waterpoof bag 如何使用图1waterproof 尺寸图

    Bubuka panggunaan produk

    ① Punten laksanakeun tes tahan cai sateuacan unggal dianggo;

    ②teu kedah dianggo dina kaayaan 50 ℃ handapeun cai, waktos panggunaanna henteu langkung ti lima jam; 

    ③ Pikeun nyingkahan aliran cai, usap kantong langsung saatos dianggo, teras candak telepon tina sungut telepon; 

    ④ Upami anjeun ngagaduhan masalah kualitas, mangga hubungi kami langsung.

    Cara mayar fléksibel sareng cara pengiriman

    运输


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali